Uluslararası Amerikan Akreditasyon Komisyonu (AACI) Türkiye CEO’su Ömer Peşinci, Uluslararası Sağlık Turizmi Enstitüsü Başkanımız Dr. Fatih Seyran’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmede AACI’ın Türkiye’deki çalışmaları hakkında bilgiler veren Peşinci, sağlık turizmi kuruluşlarında kalite ve akreditasyonun önemine değindi. Başkanımız Seyran ise Türkiye’de sağlık turizmi yetki belgesi olan sağlık kurumları ile aracı kuruluşların sürdürülebilir ve nitelikli sağlık turizmi faaliyetleri açısından kalite ve akreditasyona olan ihtiyaçlarına dikkat çekerek, bu sayede sağlık turistlerinin daha güvenli ve istekli bir şekilde ülkemizi tercih edebileceklerini ifade etti.

AACI Türkiye CEO’su Ömer Peşinci, Uluslararası Sağlık Turizmi Enstitüsü’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getirerek, sektöre yönelik özgün işbirliklerinin ve vizyon projelerin hızlı bir şekilde hayata geçirilebilmesi için ikili görüşmelerin önümüzdeki süreçte de devam etmesini arzu ettiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uluslararası Sağlık Turizmi Enstitüsü Başkanımız Dr. Fatih Seyran, AACI Türkiye CEO’su Ömer Peşinci’ye editörleri ve yazarları arasında yer aldığı “Sağlık Turizmi Yönetimi” isimli kitabı takdim etti.

Diğer Yazılar

Yazıyı Paylaş: