Bursa’da Sağlık Turizmi Bilgilendirme Toplantısı

TÜRSAB Sağlık Turizmi Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda; 7 Haziran 2024 Cuma günü, Bursa’da da bir toplantı gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantı, Bursa Yıldırım Belediye Başkanı ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Başkanı Oktay Yılmaz, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Alperen Kaçar, Hizmet İhracatları Birliği Genel Sekreteri Fatih Özer, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ural ve Güney Marmara BTK Başkanı Murat Saraçoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı.

Swissotel Uludağ Business Scholl Bursa’da, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Eker’in de katılımlarıyla gerçekleşen toplantı, Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ural, Hizmet İhracatları Birliği Genel Sekreteri Fatih Özer ve T.C. Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Alperen Kaçar’ın sunumları ile devam etti.

Sağlık turizmi alanında devlet teşvikleri, yetki belgesi alma süreçleri ve sektörün karşılaştığı zorlukların görüşüldüğü toplantıda, seyahat acentası temsilcileri yetkililerden bilgi alma imkânı buldu.

Diğer Yazılar

Yazıyı Paylaş: