Aga Khan Üniversite Hastanesi; Karaçi, Pakistan

Özkan GÜNDÜZ, gunduzozkan@yahoo.com

1985 yılında kurulan Aga Khan Üniversite Hastanesi, 40 yıla yakın bir süredir tüm hizmetleri tek çatı altında birleştirterek Pakistan’da hastalara güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Pakistan’ın en büyük metropol şehri olan Karaçi’nin merkezinde yer alan Aga Khan Üniversite Hastanesi, ülkenin önde gelen üçüncü basamak hastanelerinden biridir.

Aga Khan Üniversite Hastanesi, 2006 yılında sağlık alanında altın standart olarak kabul Joint Commission International tarafından akredite edilen ülkedeki ilk hastane, 2015 yılında ise Pakistan’ın ilk ve tek Akademik Tıp Merkezi olma unvanını kazanmıştır. Aga Khan Üniversite Hastanesi Klinik Laboratuvarları, 2017 yılında CAP (College of American Pathologists) tarafından akredite edilerek ülkede ilk ve tek olma özelliğini korumaktadır.

Aga Khan Üniversite Hastanesi Merkez Kampüsündeki Prenses Zahra Köşkü, konforlu ve modern mobilyalarla donatılmış, göl, kort ve bahçe manzaralı, tek kişilik oda ve aile süitlerinde özel bakım hizmeti sunmaktadır.

Hastanede konsiyerj hizmetleri temsilcileri tüm hizmetleri kolaylaştırmak için her zaman hazır bulunmaktadır. Hastanede sunulan premium erişim hizmetleri arasında doktorlar ve diğer tıbbi ekiplerle irtibat, seyahat ve konaklamaya dair organizasyon, kolay randevu, tercüman hizmetleri, faturalama gibi hizmetler hızlandırılarak ve süreci hastalar için kolaylaştırmaktadır.

Pakistan’ın lider üçüncü basamak hastanesi olan Aga Khan Üniversite Hastanesi’nde, birinci sınıf sağlık hizmetlerinin yanı sıra uygun fiyatlı seyahat, vize ve konaklama için daha az ödeme yaparak bu avantajlardan yararlanılabilir.

Diğer Yazılar

Yazıyı Paylaş: